Nyfiken på ”din plats i solen”? Prova-på resa till Torrevieja i höst eller vinter.
'}}

Destination Torrevieja och Bjurfors Real Estate hjälper dig att prova på Torrevieja i höst eller vinter.

För dig som går i tankarna på ett boende utomlands framöver, är kanske första steget att besöka Torrevieja i Spanien för att få en känsla över staden, regionen och olika bostadsområden. Vi tror att du vill tillbringa en vecka eller kanske en långhelg för att få en känsla av hur det skulle vara att ha ett boende här. Vi tror också att du gärna vill göra detta själv i första hand. Hösten är en perfekt tid för detta då det är behagligt varmt, men ändå inte högsäsong.

För att få ut mesta möjliga av din resa kan det vara skönt att ha lite hjälp och rådgivning på vägen:

  • BJURFORS REAL ESTATE är mäklaren som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar - och visa dig runt i omgivningarna (allt efter dina önskemål). Vår personal på plats tar hand om dig/er precis så mycket eller lite ni önskar.
  • DESTINATION TORREVIEJA ger dig gärna tipsen på utflykter, restauranger, shopping och annat. Så att du får se att staden och regionen har så mycket mer att erbjuda än 320 soldagar per år, sol och bad, shopping, golf och bra restauranger. Beroende på dina/era intressen hjälper vi till att ta fram förslag på utflykter och aktiviteter under vistelsen.
  • ANNAS GARDEN är ett av de boenden som vi gärna rekommenderar - ett fräscht familjehotell med ett bra läge i den populära stadsdelen Rosaleda, med egen trädgård, pool och bar. Frukostbuffén talas det om i hela stan. Givetvis väljer du och bokar ditt boende själv och det finns andra bra hotell och lägenheter. Vi ger dig gärna råd även här.
  • ÖVRIGT (FLYG/HYRBIL). Flyg bokar du själv liksom hyrbil som är att rekommendera för att kunna uppleva det mesta. Vi tipsar även här gärna på bra och prisvärda lösningar.

Du bokar och betalar din resa och ditt boende själv - vi är dina rådgivare hela vägen.

BOKA ETT förutsättningslöst digitalt möte med oss och berätta dina önskemål, så hjälper vi dig nu och i framtiden.

Maila till annelie.hedlund@bjurfors.se så bokar vi upp en timma som passar oss alla.