Cuevas del Rodeo – konstnärsgrottorna
'}}

En fantastisk plats, med grottor ingrävda i berget. De började skapas på 1800-talet och användes även under spanska inbördeskriget. Men, det de är kända för är att de sedan 1994 är ett stort konstnärskollektiv.

I de totalt ca 15 grottorna har olika konstnärer (målare, skulptörer, fotografer och keramik med mera)sina ateljéer och den första söndagen i varje månad är samtliga öppna för allmänheten. Övriga söndagar anornas musikträffar för musiker där alla är välkomna att jamma.

Parken är värd ett besök oavsett aktiviteter, då den är full av skulpturer utomhus.

LÄNK TILL PLATSEN: https://goo.gl/maps/NJwDvgtxc5LEBoYb9

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Aquopolis – vattenpark i Torrevieja
Den mest kända vattenparken i Torrevieja är Aquopolis men det finns ytterligare tre andra vattenparker i den närliggande regionen Torrevieja.
'}}
Ridning hos Hipica Gillilio
En kul och trevlig aktivitet är att boka in en ridtur hos Hipica Gillilio. Funkar utmärkt både för erfarna och faktiskt för nybörjare (första gången jag satt till häst).
'}}
La Finca – Golfbana
La Finca har breda och generösa fairways med spektakulära och unika greener, vilket gör att golfaren kan använda drivern ofta. Utsikten runt banan är spektakulär. LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR! Greenerna på La Finca är väldigt varierande till sina former. Exempelvis är 7:e green helt fyrkantig och stor 14:e å sin sida är rund… Fortsätt läsa La Finca – Golfbana