Roda Golf – Golfbana
'}}

Intill Medelhavet och bara en mil bort från Mar Menor, en unik naturmiljö med lugnt, grunt vatten, ligger Roda Golf & Beach Resort. Roda Golf anses vara en av de bästa golfbanorna i Murcia-regionen. Banan är utmanande men snäll för alla golfnivåer. Det är inte nödvändigt med golfbil om man normalt sett går på golfbanan.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


All ondulering är konstlad och banan ligger på ett fält med vackra palmer och vattenhål som dekoration. Den är alltså inte så backig. Greenfeen varierar mellan säsongerna. Det finns ett mycket trevligt klubbhus med fina omklädningsrum och en bra restaurant.

Shopen är mycket välsorterad – det här är en klassanläggning.

Adress: Carretera F-27 San Cayetano-Los Narejos, s/n, 30739 Roda, Murcia

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
La Manga Södra – Golfbana
La Manga Club är en exklusiv turist-, sport- och fritidsresort med tre världsberömda 18-håls golfbanor, en Racquets Club med 28 tennisbanor, 7 nya paddeltennisbanor, gym, samt 8 fotbollsplaner. Södra banan anses vara en av de bästa banorna i Spanien. Designad av Robert Dean Putman 1971, gjordes om 2005 av Arnold Palmer.  LÄS MER & BOKA… Fortsätt läsa La Manga Södra – Golfbana
'}}
Ridning hos Hipica Gillilio
En kul och trevlig aktivitet är att boka in en ridtur hos Hipica Gillilio. Funkar utmärkt både för erfarna och faktiskt för nybörjare (första gången jag satt till häst).
'}}
Sportcenter El Capitan
Detta familjeföretag startade med visionen att öppna upp ett ställe där alla känner sig välkomna och där det finns aktiviteter för alla åldrar med olika livsstilar. Familjen Thorberg/Nettelbladt som åt ena sidan älskar sport och andra sidan älskar musik har skapat en plats där allt får plats. På El Capitan finns allt ifrån padel, pickleball,… Fortsätt läsa Sportcenter El Capitan