La Manga Södra – Golfbana
'}}

La Manga Club är en exklusiv turist-, sport- och fritidsresort med tre världsberömda 18-håls golfbanor, en Racquets Club med 28 tennisbanor, 7 nya paddeltennisbanor, gym, samt 8 fotbollsplaner. Södra banan anses vara en av de bästa banorna i Spanien. Designad av Robert Dean Putman 1971, gjordes om 2005 av Arnold Palmer. 

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


South Course har varit platsen för många stora professionella turneringar, inklusive flera spanska öppna, PGA-mästerskap, för både män och kvinnor. De nästan 6 500 metrarna från vit tee finns vattenhinder på 15 av sina 18 hål, breda fairways och en  kombination av korta och långa hål.

När vi spelade den, var det inte många grässtrån som låg fel. Exceptionell finish. Första nio är särskilt utmanande med två par 3:or på över 200 meter och några ganska stökiga par 4:or, som kräver noggrann navigering mellan sjöar och bunkrar. Sista nio, även om de är kortare, har ett antal spännande dogleghål.

​När vi äntrade klubbhuset möttes vi av den store Severiano Ballesteros - det var ett mäktigt moment. Hela väggen var prydd av spanjorens segergest. En av golfens största.

​C/ Golf 1, 30389 Cartagena, Murcia

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
NOVA Padel
NOVA Padel är en centralt belägen padelhall i Torrevieja. Tre inomhusbanor och en utomhusbana.
'}}
Campoamor – Golfbana
Campoamor ligger i samma område som Las Colinas, Villa Martin och Las Ramblas. Den har karaktär av park/skogsbana med breda fairways och stora greener. Hålen är vackert utlagda i det naturliga och böljande landskapet, där man från vissa hål skymtar Medelhavet medan andra hål gränsar till apelsin- och citronlundar.  Banan kräver spelstrategi för en bra… Fortsätt läsa Campoamor – Golfbana
'}}
El Tendre – Olivolja – kvarn/fabrik, butik och museum
Utflyktstips i Elche - Olivkvarnen/fabriken El Tendre. Med guidade eller egna visningar av produktionen, muséum och butik. Passa på att köpa fin olivolja hem. Sedan 1839 har sju generationer av ägare i hjärtat av Camp d’Elx hållit El Tendre Olivkvarn igång som om det vore en extra familjemedlem, och varje generation har förmedlat den traditionella… Fortsätt läsa El Tendre – Olivolja – kvarn/fabrik, butik och museum