Las Ramblas – Golfbana
'}}

Las Ramblas är en av banorna innanför La Zenia. Det är en spektakuär och sannerligen annorlunda bana - som du inte bör missa. Den är smal och banguide är en nödvändighet, då en del slag landar "blint" - men - med rätt mindset så är det en mycket intressant upplevelse med stora höjdskillnader och faror att hålla koll på. Banan invigdes 1991.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


Designen är ett verk av Pepe Gancedo som puzzlade in en bana där väldigt få skulle ens försökt, inbäddad i ett vackert landskap av tallar från Medelhavet och naturliga skogsboulevarder - fascinerande.

Även om den inte är särskilt lång, ger det karga landskapet och dess träd banan mycket spel med breda, generösa, snabba greener och svaga onduleringar. 

​Vissa spelar bara Las Ramblas en gång - andra gång efter gång. Jag skulle säga att banan är en vattendelare - men jag älskar utmaningen. Gör du?

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Av. Ramblas de Oleza, 37, 03189 Dehesa de Campoamor

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Playa Flamenca Street Market – lördagar vid La Zenia
På lördagar är detta en mycket populär marknad, nära La Zenia Boulevard.
'}}
Santuario de Santa María Magdalena (Novelda)
Här, på 360 meters höjd, hittar man en restaurang, en borg och en mycket märklig kyrka. Arkitekten José Sala Sala var tydligt inspirerad av spansk modernism.
'}}
La Manga och Cabo de Palos
La Manga är en perfekt dagsutflykt från Torrevieja. Stannar man på vägen ut i fiskebyn Cabos de Palos och äter lunch på någon av de trevliga restaurangerna i hamnen blir det perfekt.