Alhama – Golfbana
'}}

Alhama Signature Golf som invigdes 2009, är en mycket lång och spektakulär bana över 18 hål, med 5 stora sjöar, 116 bunkrar med mycket säregna och varierande former, cirkulära tees, breda fairways och snabba greener.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


Banan kräver att du behärskar alla klubbor, speciellt drivern. Även om alla hålen erbjuder spelalternativ, är det viktigt att tänka på strategin på varje hål, kopplat till spelarens färdigheter. Alhama är en Jack Nicklaus-design.

Under hela rundan kan du njuta av underbar utsikt över Sierra Espuña, den mest populära bergskedjan i regionen Murcia. Dess ökenliknande landskap är blandat med stora områden med sand och den speciella Medelhavsfaunan.

Träningsområdet Alhama Signature Golf har ett stort område för undervisning och inlärning av golf: puttinggreen, korta spelområden och en bred drivingrange för att träna långa slag.

​Condado de Alhama Golf Resort, Boulevard de los Naranjos, 22, 30840 Condado de Alhama, Murcia, Spanien

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Cueva del Canelobre – den fantastiska grottan
Dagens utflykt gick till den mycket kända grottan i Canelobre (nära Alicante). Någonstans beskrivs den som världens största naturliga katedral, och det är precis så det känns. En underjordisk, naturlig katedral - helt skapad av naturen, det känns som Gaudi varit med och skapat detta. Historien om grottan är dunkel, men vi vet att den… Fortsätt läsa Cueva del Canelobre – den fantastiska grottan
'}}
La Marquesa Golf – Golfbana
La Marquesa Golf grundades och designades 1989 av Mr. Justo Quesada, under namnet "Quesada Golf Club". Tack vare närheten till Alicante fick banan snabbt ett betydande antal partners, och vid vissa tillfällen uppskattades det att 80 % av spelarna i provinsen hade slagit sina första slag där. LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR! 1994… Fortsätt läsa La Marquesa Golf – Golfbana
'}}
Cartagena – dagsutflykt
Cartagena är en kommun och hamnstad i sydöstra Spanien. Kommunen ligger i regionen Murcia och förutom handelshamn och fiske finns en större marin flottbas.