Alicante Golf – Golfbana
'}}

Alicante Golf anses vara en av de bästa banorna i Spanien och ligger på stranden San Juan i Alicante, bara 5 minuter från stadskärnan.
Dess breda fairways och snabba greener ger den en vänlig karaktär, inte utan svårighet, perfekt både för att träna ditt spel och för att tävla.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


Äventyret startar med banans lättaste hål. Ett helt rakt, ganska enkelt hål som lättar på spänningen, speciellt för nybörjarspelare. Det enda som skaver är husen i utkanten av fairway, eftersom Alicante Golf är en bana som ligger i en urban planlösning. Ett ärligt hål utan fällor. En hybrid räcker som transportslag och sedan ett kortare järn. 

Tvåan har en upphöjd tee, så du ser hela fairway med vatten på vänstersidan. Green helt rakt fram som nås med ett enkelt andraslag - men undvik vattnet Hål 2 mäter bara 304 meter. Hål 9 är döpt efter legenden - Seve.

Alicante Golf; Av. Locutor Vicente Hipólito 37 Playa San Juan – Alicante – 03540

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Calblanque – naturreservat
Naturreservatet Calblanque är ett storslaget landskap, som tar vid där Portmán slutar i öster och sträcker sig ända till Cabo de Palos i öster. Calblanque sträcker sig från Portmáns östra utkant.
'}}
Bodegas Casa de la Ermita – vingård
Det tar lite drygt 1 tim. och 30 minuter att ta sig till vingården Bodega Casa de la Ermita. Från Torrevieja svänger man vänster vid Elche upp i bergen och startar man lite söder om så kör man genom Murcia ut på A30 och sedan av på A33 med sikte på Jumilla.
'}}
Playa Lisa, Santa Pola
Playa Lisa i Santa Pola. Fin och barnvänlig sandstrand centralt i Santa Pola.