Font del Llop – Golfbana
'}}

Font del Llop golfklubb är strategiskt beläget i hjärtat av Alicante-provinsen i Valencia. Font del Llop golfbana, designad av Blake Stirling och Marco Martín, med ett spelfält av internationell standard med fem olika tees per hål.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


Varje green har sin egen personlighet. Font del Llop golfbana är en 18-håls golfbana, par 72, av amerikansk design och skotsk layout som kommer är en utmaning och till glädje för alla typer av spelare. Kullarna integrerade i dalen, de naturliga vattendragen och en liten flod som kopplar samman fem dammar, gör dessa 18 hål till en fantastisk upplevelse.

Ctra. Alicante – Aspe CV 847, km 3,8    Monforte del Cid (Alicante) – España

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Playa Moncayo
Playa Moncayo - fin strand norr om La Mata.
'}}
Mar Menor – Golfbana
OBS! BANAN ÄR STÄNGD FÖR NÄRVARANDE! Mar Menor Golf är en bana som ingår i Caleia. Där ingår fem banor till. La Torre – som precis som Mar Menor designats av Jack Nicklaus – Saurines Golf, El Valle Golf, Hacienda Riquelme Golf samt Alhama Signature. LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR! Mar Menor ligger… Fortsätt läsa Mar Menor – Golfbana
'}}
Bodegas Casa de la Ermita – vingård
Det tar lite drygt 1 tim. och 30 minuter att ta sig till vingården Bodega Casa de la Ermita. Från Torrevieja svänger man vänster vid Elche upp i bergen och startar man lite söder om så kör man genom Murcia ut på A30 och sedan av på A33 med sikte på Jumilla.