La Serena – Golfbana
'}}

Banan över 18 hål, som inte är alltför lång, har en traditionell struktur. Noggrannhet från tee till green är ett måste för spelaren, som behöver trä sig fram till green bland rikligt med bunkrar, ökenområden och nämnda vattenhinder. De bästa golfbanorna är de som får dig att vilja återvända.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


La Serena ligger i vackra omgivningar med endast minimala villor och lägenheter i närheten, och är ett passande namn. Golfbanan har mjuka kullar och böljande fairways, med skulpterade blomformade bunkrar instoppade mellan sjöar, greener och palmer. Det finns vatten och sjöar på 16 av de 18 hålen men hela banan är designad för att erbjuda spelaren alternativa strategier på varje hål. Därför bör banan spelas strategiskt; Varje hål erbjuder alternativ för de modiga och för de försiktiga, med säkra val och mer vågade val. Banan är designad av Manuel Piñero med erfarenheter från Europatouren 1972 - 2002 med nio vinster totalt och två Ryder Cups.

AVDA. PRÍNCIPE FELIPE, 30, LOS ALCÁZARES, MURCIA 30710 

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
La Finca – Golfbana
La Finca har breda och generösa fairways med spektakulära och unika greener, vilket gör att golfaren kan använda drivern ofta. Utsikten runt banan är spektakulär. LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR! Greenerna på La Finca är väldigt varierande till sina former. Exempelvis är 7:e green helt fyrkantig och stor 14:e å sin sida är rund… Fortsätt läsa La Finca – Golfbana
'}}
Playa Moncayo
Playa Moncayo - fin strand norr om La Mata.
'}}
Gör en Via Ferrata
Utmanar Äventyrsfamiljen att göra en Via Ferrata!