La Torre Golf – Golfbana
'}}

La Torre Golf Resort är en 18-håls Jack Nicklaus-designad golfbana omgiven av reseortens boenden. Anläggningen ligger bara några kilometer från Mar Menor´s stränder och myllrar av liv och aktivitet tack vare alla av fritidsaktiviteter, barer och restauranger i närheten.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


La Torre Golf Resort var en del av Polaris World, ett företag som hade ambitionen att utveckla golfresorter efter amerikanskt manér. La Torre var den 2:a av sex golfresorter som Polaris World utvecklade på Costa Calida. Det är den överlägset mest kompletta resorten med över 2 600 fastigheter, en livlig stadskärna och ett 5-stjärnigt internationellt hotell.

La Torre Golf Resort 30709, Roldán, Torre-Pacheco Murcia, España

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Playa de Jesuitas – Torre de la Horadada
Idag valde vi att ta en liten biltur från centrala Torrevieja till Torre de la Horadada och stranden Playa Jesuitas. Såhär mitt i högsäsong (2 juli) och strax efter lunch var det väldigt mycket folk och svårt att hitta parkering, men väl nere på stranden fanns plats. Det finns ett antal stränder i området men… Fortsätt läsa Playa de Jesuitas – Torre de la Horadada
'}}
Bodegas Casa de la Ermita – vingård
Det tar lite drygt 1 tim. och 30 minuter att ta sig till vingården Bodega Casa de la Ermita. Från Torrevieja svänger man vänster vid Elche upp i bergen och startar man lite söder om så kör man genom Murcia ut på A30 och sedan av på A33 med sikte på Jumilla.
'}}
La Manga beach
La Manga är en smal landremsa som är ungefär 22km lång och några hundra meter bred. Ordet La Manga betyder ärm på spanska och detta är som en landtunga som går ut i medelhavet och bildar lagunen Mar Menor innanför.