New Sierra – Golfbana
'}}

New Sierra Golf golfbana ligger sydost om Murcia och är en charmig och välskött golfbana över 18 hål med en design passar alla spelartyper. Upplevelsen på New Sierra Golf är unik. 18-håls golfbana med driving range, wedgearea och puttinggreen, hyrbuggy´s och vagnar, golflektioner, pro shop och en bar.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


På New Sierra Golf kan du njuta av den välskötta och utsökt designade 18-hålsbanan som är idealisk för träning och för att öva alla olika spelsätt. Första hålet är en ganska lång, rak par-5:a med out of bounds på höger sida och till vänster följs hålet av ett 250 meters vattenhinder med fairwaybunkrar på högersidan. Andraslaget kräver också noggrannhet för att undvika den stora bunkern till höger. Den stora greenen skyddas av två bunkrar vilket gör inspelet lite tricky.


Hål 2 har en lätt dogleg vänster. En stor bunker höger om fairway ställer vissa krav på drivens riktning, i kombination med små träd på faireays vänstersida. Greenens sluttningsplan är en utnaming och det ligger en greenbunker på höger sida.

Nu är det bara 16 hål kvar 😉

New Sierra Golf; Hacienda El Escobar, Ctra. C-3319 s/n Avileses (Murcia – España)

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Gör en Via Ferrata
Utmanar Äventyrsfamiljen att göra en Via Ferrata!
'}}
La Manga och Cabo de Palos
La Manga är en perfekt dagsutflykt från Torrevieja. Stannar man på vägen ut i fiskebyn Cabos de Palos och äter lunch på någon av de trevliga restaurangerna i hamnen blir det perfekt.
'}}
Santuario de Santa María Magdalena (Novelda)
Här, på 360 meters höjd, hittar man en restaurang, en borg och en mycket märklig kyrka. Arkitekten José Sala Sala var tydligt inspirerad av spansk modernism.