Villaitana Poniente – Golfbana
'}}

Villaitana Golf har ett utmärkt turistläge på östkusten och består av två 18-hålsbanor designade av Nicklaus Design.

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR!


Ponientebanan med par 62, längd på 3858 meter, ligger på kullen i en vacker dal med tall från Medelhavet med utsikt över havet och bergen. Designad av olika par par 3 och 4, detta är en kortare runda på cirka 3 timmar. Den kräver skicklighet med de korta järnen.

​"Championship"-banan, eller "Levante", som är en bred och lång par 72-bana över mäter 6576m., med 5 olika utslagsmarkeringar per hål. Det är en bana i amerikansk stil med 106 bunkrar, belägen på en idealisk plats som med alla Nicklaus-designer. Det kompletteras och dekoreras med 3 stora sjöar.

Avda. Alcalde Eduardo Zaplana, 7- 03502- Benidorm (Alicante) España

LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR

[Text: SkyBlueMedia för Destination Los Alcazares & Destination Torrevieja]

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Villa Martin – Golfbana
Villamartin golfbana ritades och byggdes av Mr. Putmann och öppnades i juni 1972. Villamartin var 1994 värd för Mediterranean Open som vanns av  den kända, spanska golfprofilen Jose Maria Olazabal. LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR! Villamartin Golf Club har en spännande design och många utmaningar. Banans par är 72 och längden är 6037… Fortsätt läsa Villa Martin – Golfbana
'}}
Cartagena – dagsutflykt
Cartagena är en kommun och hamnstad i sydöstra Spanien. Kommunen ligger i regionen Murcia och förutom handelshamn och fiske finns en större marin flottbas.
'}}
Altorreal – Golfbana
Altorreal Golf Club ligger på kullarna som omger dalen i staden Murcia och konstruerades 1994. Det är en 18-hålsbana med par 71, designad av Dave Thomas. Framstående kännetecken är variationen över hålen. Banan ställer vissa krav på att spelaren behärskar alla delar av spelet. LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR! Klubbhuset erbjuder en utmärkt restaurang och… Fortsätt läsa Altorreal – Golfbana