Madrid Romero Bodega – vinprovning
'}}

I hjärtat av Jumilla ligger Bodega Madrid Romero vid foten av naturparken skyddad av Sierra del Carche, på 1372 meters höjd över havet. En unik plats där deras tre vingårdar ger de bästa druvorna med olika skördeperioder från ursprungsbeteckningen Jumilla.

Området blev en ursprungsbeteckning för vinproduktion 1966, en av de äldsta i Spanien. Denna vingård jobbar med 5 olika druvsorter. Monastrell, Petit Verdot, Cabernet Sauvignon, Syrah och Sauvignon Blanc.

Produktionen av deras viner har nyligen flyttat till området Torre Pacheco där de nu tar emot besökare för rundvandring och vinprovning. Ett litet familjeföretag där allt görs för hand, alltifrån klistra etiketter på flaskorna till att doppa korken i vax.

Fanatiska viner till väldigt gott tilltugg. Finns tre olika provningar att välja på och vinerna går att handla på plats till förmånliga priser. Rekommenderar varmt!

Adress: Finca Los Triviños, 1 | 30700 Los Infiernos, Torre Pacheco, Murcia

Mejl: info@bodegamadridromero.com

Hemsida: https://www.bodegamadridromero.com


Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
Sportcenter El Capitan
Detta familjeföretag startade med visionen att öppna upp ett ställe där alla känner sig välkomna och där det finns aktiviteter för alla åldrar med olika livsstilar. Familjen Thorberg/Nettelbladt som åt ena sidan älskar sport och andra sidan älskar musik har skapat en plats där allt får plats. På El Capitan finns allt ifrån padel, pickleball,… Fortsätt läsa Sportcenter El Capitan
'}}
La Manga och Cabo de Palos
La Manga är en perfekt dagsutflykt från Torrevieja. Stannar man på vägen ut i fiskebyn Cabos de Palos och äter lunch på någon av de trevliga restaurangerna i hamnen blir det perfekt.
'}}
Utförsåkning i Sierra Nevada
Nu skall jag tipsa om en tripp i trippen som ursprungligen kom ur en artikel i Svensk Golf för många år sedan och vi beslutade oss 2016 för att göra det i samband med att någon av oss fyllde jämnt. Det är knappt 4 timmars bilfärd till Sierra Nevada. Vi reste ner 20 december och… Fortsätt läsa Utförsåkning i Sierra Nevada