Citronmarknaden i Guardamar
'}}

Text och bilder: PeO Axelsson & Jaana Wadstedt

Citronträdsmarknaden varje söndag i Guardamar. Den kallas så för att den ligger mitt i citron- och apelsinodlingarna. Öppet från 9 - 14.

Citronmarknaden är väl värd en en extra tur till. Den är stor och skiljer sig lite från fredagsmarknaden i Torrevieja. Det är lite andra typer av försäljare och varor och den känns mindre "turistig". Det är dessutom kul att se alla citronplantagen som man passerar när man kör dit. God mat brukar finnas på plats.

Adress: Cam. del Raso, 03149 Guardamar del Segura, Alicante

Ytterligare platser för trevliga aktiviteter

'}}
La Finca – Golfbana
La Finca har breda och generösa fairways med spektakulära och unika greener, vilket gör att golfaren kan använda drivern ofta. Utsikten runt banan är spektakulär. LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR! Greenerna på La Finca är väldigt varierande till sina former. Exempelvis är 7:e green helt fyrkantig och stor 14:e å sin sida är rund… Fortsätt läsa La Finca – Golfbana
'}}
Altorreal – Golfbana
Altorreal Golf Club ligger på kullarna som omger dalen i staden Murcia och konstruerades 1994. Det är en 18-hålsbana med par 71, designad av Dave Thomas. Framstående kännetecken är variationen över hålen. Banan ställer vissa krav på att spelaren behärskar alla delar av spelet. LÄS MER & BOKA -> KLICKA HÄR! Klubbhuset erbjuder en utmärkt restaurang och… Fortsätt läsa Altorreal – Golfbana
'}}
La Vila Joyosa
La Vila Joyosa är en stad som ligger ca 10 mil norr om Torrevieja (en dryg timmas körning med bil). Den är känd för sin mycket fina strand mitt i stan. En lång strand kantad med mycket färgglada hus, som du ser på bilderna nedan. På stranden finns också ett antal palm-oaser där man kan ligga varma sommardagar i skuggan. Det hela gör att området ger ett mycket vackert intryck.